tiistai 2. lokakuuta 2012

Opinko koskaan?

Jep, jep, lentokoneen nokka suuntaa huomenna kohti Manchesteriä (jonne en kyllä jää) ja matkalaukku nököttää tuossa lattialle. Näette varmaan sen sisällön? Joo, en suinkaan ole pakannut vielä, sieltä löytyy nimittäin vielä ne kamat edelliseltä reissulta. Likapyykin kyllä tyhjensin heti kotiin tultuani mutta muuten kamat jäi sinne. Tulin siis takaisin edelliseltä reissulta 10.syyskuuta. Hyvin menee.


Suureksi mysteeriksi on jäänyt miten matkalaukun purkaminen voi olla niin vaikeeta? Samaa on kyllä sen täyttäminenkin. Olen tuskaillut tästä aikaisemminkin mutta ehkä ikä opettaa ja joskus kun olen "kunnon aikuinen" jaksan purkaa sen heti reissusta palattuani. Haha, ja lehmät lentää.

Olen todella lähdössä Englantiin hetkeksi, mutta samalla tehdään myös pieni sivureissu. Eli pääsen vihdoin näkemään pitkän tauon jälkeen ihanaa ystävääni Annikaa joka majailee nykyään Barcelonassa!

Aivan ihanaa mennä Barcelonaan, ja siellä on vielä lämmintäkin! Saa nähdä miten onnistun pakkauksessa sateiseen Englantiin ja (toivon mukaan) aurinkoiseen Barcaan!

Nyt yritän oikeesti tyhjentää tuon matkalaukun jotta saan sinne uudet kamat sisälle. Puh ja pah.

6 kommenttia:

 1. Moikka! En tiiä ootko jo matkalla.. hehe, mutta ihan kesävaatteita ei kannata ottaa mukaan :) Mekot ja hameet piti vaihtaa housuihin viikko sitten! Nähdään viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aattelinkin näin. Mut mä otin kyl itsepintaisesti pari mekkoa mukaan, mut ne ei ole sellasia kesähepene-mekkoja vaan pitkät hihat yms. Mut joo, toivon mukaan mulla on sopiva vaatetus messissä, muuten täytyy mennä shoppailee ;) Nähdään kohta!

   Poista
 2. Hahah... kuulostaa tutulta ;) Mut eihän sitä koskaan tiiä vaikka joskus oppiskin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus joo...Sit kun on vanhempi ja viisaampi :D Sitä päivää odotellessa!

   Poista
 3. Tuttu tunne, itse harrastan myös sitä, että otan matkalaukusta pikku hiljaa niitä tavaroita, joita tarvitsen siihen asti, että se tyhjenee itsestään, tai on mennyt niin pölyiseksi että loputkin sisällöstä on kipattava suoraan pyykkikoriin. Miksi ei voi vaan purkaa sitä heti??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on toi sama tapa. Ärsyttävintä on et nytkin kun noi vaatteet oli tuol laukus lojunut niin pitkään niin heitin ne kaikki vaan pyykkikoriin. Nyt ne sit odottaa siel kun tulen kotiin. Great success :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!