keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lokakuun viimeisen päivän kunniaksi...

laitetaas vielä vähän tämmöisiä syksyisiä kuvia tulemaan. Nappasin nämä eilen kun oli vähän lehtien puhalluksen aika ja aurinkokin sopivasta laski juuri horisonttiin!


Ja pääsin taas leikkimään paremman kamerani kanssa, liian usein on nyt tullut vaan napsittua kuvia Iphonella..


Marskin nenä on niin söpö!

Todellisuus näiden kuvien takana on aina hieman eri mitä saattaa ymmärtää. Tämäkään kuva ei tullut vain "helposti napsahtaen" vaan jouduin välillä ottaa milloin mistäkin karvasta kiinni että saan sen nenän (joka etsii koko ajan hajuja) hetkeksi pysymään paikalla. "Paikka Marski. Ei kun kato tänne. Älä nyt saakeli käännä sitä naamaa sinne. Marski, Marski (innostuneesti). Voihan p***. Ei tästä tule mitään". Ja just kun luovutan niin sit se suostuu pysymään hetken paikallaan. Onneksi harvemmin kukaan on todistamassa tätä näytelmää.Tässä postauksessa tulee nyt kuvia koirasta kerrakseen, hups...


Tää taitaa olla Marskin EVVK-ilme


Marski vastaan lehtipuhallin! Jos katse voisi tappaa....


Mun mielestä näistä tuli sen verran kivoja kuvia että oli pakko jakaa ne tännekin.

Nyt olis sitten jo marraskuu edessä. Olen tunnetusti aina inhonnut marraskuuta, mutta tällä kertaa siellä taitaa olla niin paljon ohjelmaa että se tulee menemään ihan hujauksessa. Toivottavasti ainakin!

6 kommenttia:

 1. Iiiihania kuvia!!! Vitsit mikä ilme Marskilla, nauroin ääneen täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä repesin kans tolle ilmeelle :) Tolle koirulille ja sen toilailuille saa kyllä vähän väliä muutenkin olla nauramassa..

   Poista
 2. Ihania kuvia, tosi hienoja värejä! Ja ihana Marski. Minkä ikänen se on? Tulee ikävä meidän pikkusta! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin kamerasta sellasen erityisen "sunset" modin päälle niin se viel oikeen korosti ihanasti noita värejä! Marski taitaa olla nyt 6 v. Täytyy kyl sanoa et kun on koko ikänsä tottunut siihen et on koiria kotona niin on aina ihana tulla Suomeen ja päästä halimaan karvaturria :D

   Poista
 3. Söpöjä kuvia, nää näyttää syksyn niin hyvässä valossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli se yksi niistä kymmenestä päivästä kun syksy on oikeasti kivaa aikaa ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!