perjantai 19. lokakuuta 2012

Hola Barcelona! part.3

No niin, jos nyt saisin tähän postaukseen mahdutettua vikat kuvat sitten. Sunnuntaina päätettiin selvittää "mysteerisen" kirkon nimi ja sijainti. Kaverin kadulta nimittäin on makeat näkymät viereiselle kukkulalla ja siellä päällä tönöttää upean näköinen kirkko. Päätimme siis selvittää kirkon nimen ja miten sinne pääsisi.

No, se osottautui paikaksi nimeltä Tibidabo ja kyseisen vuoren päällä oli niin tämä kirkko kuin sitten huvipuisto. Päätimme kävelle vuoren juurella (taas lisää kapuamista) jonka jälkeen otimme Funicular-junan sitten ylös asti (reidet kiitti).

Ylhäältä oli aivan mielettömät näkymät koko Barcelonan ylle (ja varmaan vähän muihinkin kaupunkeihin).Sen verran korkealla oltiin ja kun kavuttiin vielä kirkon portaita ylös vielä korkeammalle, niin kyllä muuten tuuli. Mutta näkymät oli kyllä sen arvoiset. Ja kirkko oli mielestäni niin kaunis!Huvipuisto laitteet jätettiin suosiolla muille koska, noh, ne näytti hurjilta (ainakin mun mielestä).

Illalla käveltiin vielä alas keskustaan La Ramblalle jätskeille. Istuttiin alas syömään niitä ja 5 min aikana ehdittiin nähdä varkaus, tappelu (no blood spilled) ja tarjottiinpa meillä marihuanaakin (joka tietty ignoorattiin täysin). Sen jälkeen random islantilainen tyttö halasi minua ja Annikaa ravintolan sisäänkäynnillä koska hänen mielestään oltiin ihan melkein samasta maasta, suomalaisia kuin oltiin. Paljon tapahtumaa mahtui siis illalle.


Kaikenkaikkiaan siis ihan huippu loma!

Nyt tällä hetkellä olen taas lentokentällä, tällä kertaa nokka suuntaa takaisin kohti Suomea (jossa taitaa olla aika kylmä, yök).

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva toi susta, Nicosta ja Annika.. Sun hymy on niin aito. Ja mä tykkäsin kans tosta, miten vielä tarkensit, että marijuanat ignoorasitte :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, se on itseasiassa sellanen "salakuva" jonka A otti niin ehkä sen takia se on niin kiva kun ei ole sellasta poseeraamista :D Haha, no joo, en ees tiiä miks laitoin sen tarkennuksen mut eipähän ainakaan tuu mitään epäselvyyksiä ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!