torstai 25. lokakuuta 2012

Mennyttä viikkoa

Tässä olisi taas hieman kännykkäkuvia menneeltä viimeisen viikon ajalta. Tavallisia arjen tohinoita vaikka monta kivaa, vähän spesiaalimpaakin juttua on tapahtunut!


1. Manchesteristä lähtiessä kohti Helsinkiä, oli taivas värjääntynyt aivan mielettömän väriseksi. Tuollaisissa tilanteissa olisi varmaan ihana olla lentokapteeni ja nauttia edessä levittäytyvästä näkymästä!

2. Äiti oli kiva ja luovutti tyttärellensä vanhentumassa olleen upgrade-voucherin jolla pääsin business-luokkaan. Yleensä se ero ei kyllä mikään erikoinen ole näillä lyhyillä lennoilla, mutta koska Finnair kokeili uutta "palvelukonseptia" (josta minulla löytyisi taas ihan oma mielipide), ei turistissa saanut ruokaa ollenkaan. Joten nyt sain perjantai-illan kunniaksi sentään hyvää juustokakkua ja pikkasen kuohuvaa.


3. Leivoin ihan mahtavia omena-toffee kuppikakkuja jotka veivät kielen mennessään!
4. Ottaen huomioon viimepäiväiset lämpöasteet, minä selvästi kuvittelen vielä olevani Lontoossa. Lähdin korkkareissa (paljain jaloin!) ja ohuessa takissa (samainen takki jota käytin talvisin Lontoossa) erääseen konserttiin ja jouduin toteamaan että ehkä pitäisi laittaa jo jotain lämpimämpää päälle. Tuli nimittäin hieman kylmä...


5-6. Käytiin Strindbergillä syömässä maanantaina loistavalla porukalla. Tukka näytti siltä vähän että olin karannut Dynastiasta ( tai vaihtoehtoisesti Dallasista, siis siitä tv-sarjasta), mutta köyhät ritarit vei kielen mennessään!


7. Käytiin todella Vantaan suuren viihdeorkesterin Bond-aiheisessa konsertissa, jossa kapellimestarina toimi Nick Davies ja solistina Johanna Försti. Ja voi vitsit, että Försti osaa laulaa. Oli ihan ältsin hyvä ja svengaava konsertti ja onhan se Musiikkitalon akustiikka ihan omaa luokkaansa!

8. Kokeilin ekaa kertaa tehdä macaron-leivoksia. Noh, kuten odottaa saattoi, eihän ne heti ekalla kerralla mennyt ihan nappiin. Tein suklaamacaroneja joiden väliin vaan levitin nutellaa. Maku oli oikein hyvä, mutta sekä koostumuksessa että muodossa (mulla oli väärä pursotin käytössä) on parantamisen vaaraa. Mutta kirjakin toisti että harjoitus tekee mestarin!

Sen lisäksi olen kuulunut erinäisiä huhuja ensilumen satamisesta vähän jokapuolelle Suomea ja en suostu uskomaan että se ainakaan vielä pääkaupunkiseudulla tapahtuisi. Mutta kyllä tänä aamuna joutui kaivaamaan toppiksen esiin kun maa oli ihan kuurassa. Äh ja puh.

6 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa ihanalta, kerrassaan kaikki! Hei, ja saisko tuota kohdan 3. reseptiä jakoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl kiva kun oli jotain vähän spesiaalimpaa tapahtumaa, tekee syksystäkin kivemman vuodenajan sietää :) Ja, joo tottakai, laitan sen jakoon pikimmiten!

   Poista
 2. Joo, Turussa on tällä hetkellä valkoinen maa. On se niin väärin! :( Tuskin se kauan tuolla pysyy, mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä? Just tota en olis halunnut kuulla :/ Ja silti, ei nyt vielä saa sataa lunta!!

   Poista
  2. Just to keep you posted, se lumi on vieläkin siellä... :( Ja ei vielä saisi tulla lunta, todellakaan, mä nautin niin paljon tästä alkusyksystä, kun on vähän kylmä mutta vielä värikästä ja aurinkoista...

   Poista
  3. Se lumi tuli tännekin nyt! Melkeen sain sydärin aamulla kun näin mitä yön aikana oli tapahtunut...mäkään en olisi tarvinnut sitä viel! Liian aikasta!

   Poista

Kiva kun kommentoit!