maanantai 8. lokakuuta 2012

Linnailua ja huvipuistoilua

Eilen oli mielettömän makea keli, joten päätettiin lähteä Nottinghamiin, jonne pääsee 20 minuutissa junalla Derbysta. Kyseisessä kaupungissa on tullut käytyä kerran aikaisemminkin, mutta emme ikinä päässeet linnaan saakka koska siellä oli loppuunmyydyt olutfestivaalit käynnissä (jotka on muuten taas ensi viikonloppuna). Nyt päätettiin sit korjata tilanne.

Otin muuten ihan kunnon kamerani mukaan, koska ajattelin saavani kivoja kuvia kun oli niin nätti päivä. Jeps, kaivaessani kameran esiin, huomasin että olin unohtanut muistikortin kotiin. Hyvin tehty taas Laura..


Nottinghamin linna ei ole kyllä sinänsä mikään upein linna ikinä, se määritelläänkin enemmän "palatsiksi". Me otettiin kuitenkin kierros (vähän vaivihkaa ujuttaudutiin johonkin random-kierrokselle) joka vei meidät linnan tunneliverkostoon, joka oli ihan makeeta kyllä nähdä. Puutarha ja näköalatkin on hienoja joten sinänsä ihan hyvä visiitti. Ja varmaan kivoin paikka ikinä järjestää olutfestarit ;)



Ruska on vasta alkamaisillaan täällä, tää näkymä on varmaan kiva sitten kun se on huipullaan!


Myöhäiseksi lounaaksi päätettiin syödä kunnon Sunday Roast tässä ihanassa ja tunnelmallisessa pubissa. Valitettavasti se kun taitaa samalla olla Nottinghamin suosituin pubi, olisimme joutuneet venaa ruokaa tunnin mikä siinä tilassa (minä kiljumassa 5 min. välein kuinka kauhee nälkä oli) ei tuntunut kamalan hyvältä idealta. Nätti pubi se kuitenkin on!



Sitten suunnattiinkin Goose Fairille. Hassu nimi mutta kyseessä oli siis tällänen kunnon vanhanaikanen huvipuisto-tapahtuma. Yhteen puistoon oli pystytetty miljoonia ruokakojuja, paljon erilaisia pelikonejuttuja, huvipuistolaitteita. Paljon valoja, melua ja ranskiksen hajua. Ihanaa! Mä tykkään tälläisistä tapahtumista, olo on taas kuin 5 vuotiaalla. Käytiin maailmanpyörässä, syötiin vähän suklaassa dippatuja vaahtokarkkeja ja otettiin yksi erä laukkakisaa.



Sinänsä tälläiset huvipuistojutut ei ole oikein hyviä meikäläiselle, koska tulen pahoinvoivaksi jos laite pyörii yhtään liikaa. Sen takia pystyn just ja just menee vuoristorataan (sellaseen perinteiseen) ja sit tietty maailmanpyörään. Ja tää on vaan pahentunut aikuisiällä. Terveisiä vaan nössöltä ;)




Oli siis kaikinpuolin oikein mukava ja rento sunnuntai!


4 kommenttia:

  1. Noi namit ja nallet näytti ihan sun jutulta - way to go - härvelit taas ei niinkään ;)Ihania kuvia - kausnis pubi!

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja sulla. Hyvä lukee tarinointia missä on paljon kuvia :PP Olin nyt ekaa kertaa täällä pyörimässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!! Mä tykkään lukea kanssa blogeja jossa on paljon kuvia niin sen takia pyrin niitä omiinkin postauksiin laittaa aina kunnolla :) Ja valokuvaus on kivaa!

      Poista

Kiva kun kommentoit!