tiistai 20. toukokuuta 2014

Chasworth House International Horse Trials

Viime sunnuntaina oli aivan upea kesäpäivä, lämpotila kipusi +24 asteeseen joka sopi  meille hyvin sillä olin ostanut liput kenttäkisoihin jotka käytiin Chasworth Housen mailla. Kuten olen aikaisemmin maininnut, olen heppatyttöjä ja kun bongasin mainoksen kisoista oli pakko heti ostaa liput ja suostutella poikaystävä mukaan. Onneksi poikaystäväkin tykkäsi ja varsinkin kenttäosuudesta kun siinä oli menoa ja meininkiä.



Ja olihan muuten kisat, hieman eri tasoa kun suomalaiset heppakisat. Okei, asiaa tietysti auttoi se että keli oli niin mieletön ja puitteet aivan upeat. Mutta tälläisissä kisoissa voisin aina käydä!

Sunnuntaina oli meneillään niin kouluratsastusta, estekisaa kuin myös kenttäosuutta ja me keskityttiin pääasiassa kenttäosuuteen. Oltiin otettu viltti ja piknik-kori mukaan ja parkeerattiin itsemme pariin eri paikkaan radan varrella. Ja täytyy myöntää että lämmittävä aurinko, hyvä ruoka ja pehmeä nurmikko alla teki tehtävänsä ja saatoin ottaa ihan pienet päiväunet. Hups. Tällläiset sunnuntai päivät ovat ihan loistavia.



Kyseessä oli todella kansainväliset kenttäkisat ja itse Zara Phillips (kuninkaallisen perheen jäsen) oli myös kisaamassa. Kisat oli todella hienosti järjestetty ja paikan päältä löytyi miljoona erilaista ruokakojua ja kauppaa. Olisipa löytynyt samppanja kiskakin mutta koska poikaystävä oli kuski ja mun täytyi mennä takaisin Coventryyn työillallisella ei valitettavasti päästy siemailemaan kuplivaa (vaikka se olisikin sopinut tähän tilanteeseen hyvin). Löysinpä täydellisen kesähatunkin täältä. Päivän aikana oli myös haukka +ja ampuja-koira esitys. Koirat olivat myös alueelle tervetulleita ja se ei todella tehnyt hyvää mun koko ajan kasvavalle koirakuumelle kun niin paljon näkyi ihania hauvoja!



Ihan loistava aloitus siis tälle kesäkaudelle, ainut huono puoli oli se, että nyt tuli taas kova ikävä hevosen selkään ja hyppelemään kun sitä menoa katseli.  Mutta toivon mukaan ensi viikonloppuna se on jo mahdollista kun menemme Yorkshireen viettämään pitkää viikonloppua. Viikonlopun aikana yritettiin myös väsätä "Kesä 2014 bucket listaa" ja nyt laitoinkin itseäni varten uuden tunnisteen (summer2014) blogiin jotta löydän nämä spesiaali kesäjutut sitten helposti myöhemmin. Vaikka toistankin itseäni, en todella voi uskoa että kohta ollaan jo kesäkuussa joten todellakin pitää olla kesälista jo valmiina!



Kaikki kuvat poikaystävän ottamia

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana hat! Olen etsiskellyt samanlaista taalla ...... mutta viela "se oikea" on loytymatta.
    Hieno paiva teilla, kunpa meillakin olisi naita ratsastuskilpailuja taalla samalla tavalla kuin siella. Laukkakisoja on joka viikonloppu, ja itsekin kisaan esteissa, mutta ihan oikea kentta olisi niin kivaa.... <3
    Oh well, ehka jonain paivana asumme ainakin vahan aikaa Englannissa, you never know.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina, kävi kyllä tuuri että löysin sen niin sattumalta! Laukkakisat on kyllä kanssa kivoja, mä haluaisin mennä tänäkin vuonna Royal Ascotiin mutta saa nähdä miten käy. Kenttäkisat on kyllä hauskoja ja vähän erilaisia kun niissä tulee harvemmin käytyä. Tänne vaan Englantiin käymään tai asumaan ;)

      Poista
  2. Wow, olen aivan myyty! En ole koskaan ollut kenttäkisoja kattomassa ja heppatyttönä olisin todellakin onnesta soikeana tuolla. Ja vitsi sä näytät just sopivan hienostuneelta tuossa kuvassa, shampanja olisi sopinut mainiosti varmasti :)

    Ja hei tuo kesälista on hyvä idea, en voi uskoa että on jo kesäkuu! Joten todennäköisesti kohta pohdiskelen, et vitsi kun on jo elokuu ja jäi tekemättä sitä ja tätä...Joten kiitos vinkistä, pistetään kesälistaa alulle täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samppishan sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen :D Mut joo, suosittelen kyl ehdottomasti käymään kisoissa jos joskus tulee tilaisuus, oli ihan super kivat kisat!

      Joo, kannatan ehdottomasti kesälistaa, ajattelin omaninkin jakaa täällä kun vaan ehdin sen kirjoittamaan loppuun! En voi uskoa että ensi viikonloppu on jo ensimmäinen kesäkuuta!

      Poista

Kiva kun kommentoit!