perjantai 23. toukokuuta 2014

Pitkä viikonloppu edessä!

Huheijaa, täällä vietetään tulevana viikonloppuna pankkilomaa, eli maanantai on vapaa myös. Se tarkoittaa sitä että me pakataan tänään kimpsut ja kampsut kasaan ja lähdetään Yorkshireä kohti jossa tavataan poikaystävän perhe.

Täytyy sanoa että lyhyt loma tulee tarpeeseen. Töissä on viimeinen kuukausi menty niin haipakkaa ja nyt vihdoin hieman hellitti (ainakin viikoksi), joten ihan kiva päästä rentoutumaan kolmeksi päiväksi jonnekin keskelle metsää.

Pakkaaminen on aina haaste kun lähtee reissulle Briteissä, onneksi meillä on auto johon voi ahtaa aika paljon kamaa. Periaatteessa pitää olla varautunut säähän kuin säähän. Kolmen päivän aikana kun voi olla super aurinkoista ja hellekelit tai tulla vettä kun esterin perseestä. Tai parhaimmillaan nämä kaksi sääilmiötä tapahtuu saman tunnin aikana. Mukaan pakataan niin hellehattu kuin kumpparitkin siis. Aurinkorasvaa ja sadetakki. Toistaiseksi sääennusteet lupaa vesisadetta koko viikonlopulle joten joku hyvä kirjakin pitää ottaa mukaan.

Koko reissun on organisoinut poikaystävän veli joten minulla ei ole harmainta aavistustakaan edes oikein että minnepäin Yorkshireä ollaan menossa tai mitä siellä on nähtävää. Mökin pitäisi olla kuitenkin kiva ja poikaystävän sisko oli jo bookannut hänelle ja minulle ratsastusretken lauantaille. Joten eiköhän tästä ihan hyvä reissu tule.

Olen kyllä tämän alkuvuoden aikana ehtinyt nähdä Brittein saarta (tai siis Englantia) enemmän kuin sen koko 5 vuoden opiskeluaikana jona asuin täällä. Se hyvä puoli siinä, että asuu keskellä maata on että ympärillä ja kohtuullisen ajomatkan päässä on monia mielenkiintoisia paikkoja jossa kannattaa käydä. Peak Districtiä ollaan koluttu melkein joka viikonloppu, pääsiäinen vietettiin Cornwallissa ja nyt ollaan lähdössä Yorkshireen. Täytyy sanoa että mielestäni on oikein mukavaa että olen päässyt näkemään saarta enemmän, täältä löytyy oikeasti paljon kauniita vierelemisen arvoisia paikkoja.


Nyt täytyykin jatkaa pakkaamista, hauskaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. IHANAT KUMPPARIT!! Mistä noita saa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupesin heti googlettamaan, ja löytyi ihan sikahyvään hintaan, mutku vaan tosi isossa koossa :'( tai ei se edes ole kuin 1-2 koko isompi kuin mitä tarvitsen, mutta ei auta.

   Poista
  2. Voi harmi :( Ostin ne sellaisesta kaupasta kuin Black (eräjormaily, retkeilykauppa) ja maksoi todella vaan kympin! Kannattaa käydä katsomassa liikkeestä jos sattuisi löytämään, tuo kun on ihan ketjuliike!

   Poista
 2. Syotavan ihanat kumisaappaat!! Mun on pakko tulla Englantiin kumppariostoksille, taalla niita tarvitaan kans jopa kaupungissa, kun kadut tuppaa aina tulvimaan tai vahintaan tieta ylittaessa kastuu nilkkoja myoten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo täällä kyllä myydään niin monia erilaisia (ja nättejä) kumppareita kun niitä todella tarvitaan, joten tänne vaan jos sieltä ei tunnu löytyvän sopivia ;)

   Poista
 3. Oikein hyvaa pitkaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta, hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!