lauantai 10. toukokuuta 2014

Viiden pointin haaste

Jalalla Koreasti blogin Terhi haastoi minut viiden kohdan haasteeseen, kiitos siis sinne Koreaan! Tarkoitus oli vastata viiteen kysymykseen ja haastaa eteenpäin! Joskus olen vähän hidas vastaamaan näihin mutta tämä oli sen verran helppo ja kiva, että tartuin heti.

1. Lempiväri sisustuksessa

Sanotaanko näin että tykkään vaaleista väreistä kuten beigestä ja luonnonvalkoisesta koska niiden pohjalle on sitten helppo rakentaa värikkäämpiä kokonaisuuksia. En voisi asua kokovalkoisessa asunnossa vaan piristäisin kyllä näkymää eri värisillä tekstiileillä (ja välillä niillä vaatekasoilla jotka makaa siellä lattialla). Tumma puu on kiva sisustuselementti mutta helkkari siinä näkyy pöly. Ei enää ikinä tummia huonekaluja meille koska olen maailman laiskin pyyhkimään pölyjä.


2. Design-/huonekalu jota ei koskaan tule meille

Tämä on helppo. En tykkää mistään design-huonekaluista tai jutuista ylipäätänsä joten tähän voisin vastata kaikki. En pidä Marimekon tuotteista ja kaikki suomalaiset hittisisustustuotteet on mun mielestä tylsiä. Mä tykkään muhkummasta meiningistä ;)

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä

Apua, en tiedä...Tykkään Big Bang Theorystä ja mun mielestä Sheldon siinä on vaan niin loistava. Niitä tulee aina joka ilta pari jaksoa ja vaikka ne on nähnyt moneen kertaan niin usein niitä voi katsoa vain uudestaa ja uudestaan.

4. Suosikki leivonnassa

Jos jollain on jäänyt epäselväksi niin rakastan leipomista. Mitä enemmän sokeria ja voita, sen parempi. Lemppareita on erilaiset kuppikakut, muffinsit, kakut ja keksit. Yleensä paras on jos saan jotenkin tungettua leipomukseeni nutellaa. Siitä ei voi tulla kuin hyvä lopputulos. Nykyään "klassikoja" on nutella täytteiset suklaakeksit ja nutella-banaani muffinsit. Mä en usko "kevyeeseen" leipomiseen!

Ainut huono puoli on se että yleensä myös syön hyvin nopeasti nämä leipomukset, pitäisi hillitä ja ottaa vaan yksi pala ja viedä loput töihin.



5. Viisi suosikkiblogia ja haasteen antaminen heille

Suosikkiblogejahan löytyy paljon joten tässä on vain hyvin pieni osa niistä, haaste siis lähtee teille!

1. Tarinoita maailmalta:  Annikalla on todella kiva kirjoitustyyli ja on aina kiva huomata että hän on julkaissut uuden postauksen. Erityisesti juttuja Kanadasta ja ulkosuomalaisuudesta on mukava lukea ja tietysti kaikki hänen matkapostaukset vaan lisää reissukuumetta. Juuri sopiva kombo pohdiskeleviä postauksia, arkielämää ja reissuja.

2. My secret shore: Haluan Portugaliin! Riian juttuja Portugalista on todella kiva lukea ja varsinkin hänen normaalit arjesta kertovat postaukset on kivoja. Kesäreissun suunnittelu on myös alkanut ja kuulostaa todella mahtavalta reissulta joten innolla odottelen että pääsen lukemaan postauksia tästä matkasta.

3. Being Marika: Marikan blogia olen seurannut jo monta vuotta, jo silloin kun oltiin molemmat opiskelijoita ja kirjoitettiin opiskelijaelämästä Skotlannissa. Huomaan että oma ajatusmaailmani on todella samanlainen kuin Marikan (ainakin blogin perusteella) ja hänen teksteihinsä on helppo samaistua. Kiva blogi jossa on mukava miksaus erilaisia postauksia.

4. Destination Unfamiliar: Jennin juttuja olen myös lukenut jo kauan ja ollaan molemmat opiskeltu samassa kaupungissa (Aberdeen) ja kohta Jenni onkin valmistumassa, onnea! Kivoja juttuja ulkosuomalaisen näkökulmasta ja tämä tyttö on ehtinyt jo asua vaikka kuinka monessa maassa ja näitä juttuja on mukava lukea. Seuraavaksi Jennillä on edessä muutto Saksaan, joten innolla odottelen postauksia sieltä!

5. Maailma kutsuu - oletko valmis?: Jenni kirjoittaa elämästään Edinburghissä ja koska sydämeni sykkii vieläkin Skotlannille, on todella mukava lukea juttuja sieltä päin maata ja tutustua myös paremmin Ediin hänen kirjoitustensa kautta. Jennin blogissa tykkään ehdottomasti siitä että sieltä löytyy mukavia arkipäivisiä kuulumisia, niitä tykkään yleensä eniten lukea blogeista!


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Me lähdetään katsomaan West Side Storya Nottinghamiin!

16 kommenttia:

  1. Heh, olen samaa mielta tummista huonekaluista. Olisi pitanyt miettia kahteen kertaan, kun ostin uuden pianon - mustan..... yay.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, voin kuvitella etta musta piano on oikein kunnon polynkeraaja ja viela isolla pinta-alalla :) Meillä on periaatteessa kaikki huonekalut nyt tummia, ja varsinkin tv-taso oikein imee polyn itseensa...

      Poista
  2. Ihanaa, kiitos haasteesta ja blogini ihanasta kuvauksesta :) vastaan kunhan ehdin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta ja ihanasta blogin kuvauksesta! :) Olen samaa mieltä leipomisesta, jos kerran leipoo ja herkuttelee, niin siitä voi jättää kaikki kevyet pois. Mieluummin syön harvemmin jotain ihan mahdotonta sokerilla ja voilla höystettyjä kuppikakkuja (kuorrute on parasta!), kun usemmeammin jotain kevytversiota. Eli överiksi tai ei mitään! Meinasinpa muuten alkaa leipomaan kohta, tällä periaattella on hyvä aloittaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä Annika! Haha, hyvä että jollain muulla on samat periaatteet! Olen huomannut että nyt vallitsee blogeissakin kunnon "buumi" terveellisestä ja kevyemmästä leipomisesta (mikä on tietty ihan hyvä) mutta mä en oikein tajua sitä. Kyllä kaikki maistuu paremmalta kun on paljon voita ja sokeria :D

      Poista
  4. Täällä myös yksi Big Bang Theory -fani (tai oikeastaan kaksi), joka katsoo ihan liikaa ihan liian moneen kertaan nähtyjä uusintoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mä muistan jo tietyt jaksot ulkoa mutta ne on juuri sopivaa viihdettä työpäivän jälkeen tai vaikka lauantai-aamuun!

      Poista
  5. Mäkin tykkään Big Bang Theorystä, ihan yks lemppareista!:D ja kiitos haasteesta, pitääkin yrittää saada se viikon sisään tehtyä ettei vaan jää. Mä oon muuten kanssa huomannu, että ainakin blogin perusteella sulla on tosi samanlainen ajatusmaailma kuin mulla ja miettinytkin että vois olla aika hauska jos joskus satuttais törmäämään ihan livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sit jos päädyt tekemään maisteria Lontooseen, mä käyn siellä kuitenkin aika usein joten voitaisin treffata ihan on real life ;)

      Poista
  6. Kokkaaminen on kivaa vain, koska saa syödä tuotoksensa, mutta leipominen on terapeuttista ja koko prosessi on hurmaava! Oisko sulla sattumoisin Pinterestissä profiilia ja vieläpä reseptiboardia? Sinne oon kerännyt oman kuolauslistani, asiasta jos toisesta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten ihan totta etta se on niin terapeuttista, huomaan etta rupean leipomaan usein jos jokin asia murehdituttaa tai stressaa. Mulla on aika paljon reseptikirjoja joten Pinterestin kaytto reseptien hakemiseen on jaanyt vahan vahaisemmalle mutta sun kysymyksen takia lahdin katsomaan omaa boardia ja sielta loytyi vaikka mita kivaa! Taytyy taas aktivoitua sen suhteen! Ja mut pitaisi loytaa Pinterestista nimimerkilla Lurabella.

      Poista
  7. Kiitos multakin haasteesta, kiva kuulla, että arkikuulumiset kiinnostaa! :) Mulla on sama ongelma leipomisen kanssa - tekisi aina mieli leipoa jotain, mutta tiedän, että kun istun kotona koko päivän, niin ei kestä kauaa ennenkuin ne mokkapalat alkaa huudella jääkaapista, että hei hei, täällä me ollaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, leivon nytkin esim poikaystavalle synttarikakun viikonloppuna ja pakotin ottamaan sen mukaan toihin ettei me vedeta koko kakkua parempiin suihin :D Muuten paisun kohta kuin pullataikina :)

      Poista
  8. Ihana hyvän mielen haaste! :) Ja vaikutat siivoamisen suhteen vähän samanlaiselta kuin minä :D Ensinnäkin, olen laiska, sillä on parempaakin tekemistä kuin siivoaminen ja toiseksi, minulla on joku älytön taito "sulkea silmäni" niiltä vaatekasoilta lattioilla ja pölyisiltä nurkilta! Mutta siis amen, ei tummia huonekaluja, sääntö numero yksi sisustuksessa. Ja ihan vain käytännöllisyyden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit Riia! Ja joo, nyt haluaisin just eroon noista meidän tummista pöydistä, varsinkin näin kesällä se pöly näkyy vielä entistä paremmin kun aurinko paistaa sisään. Raivostuttavaa!

      Poista

Kiva kun kommentoit!